Login
+Follow
Login

Bear Grylls överlevnadskniv

By friluftsliv on 2011.07.26 In Okategoriserade

En liten demonstration av Bear Grylls överlevnadskniv. Jag gillar den inte men det kanske Ni gör?

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ivOvUThMcnM]

1 Responses to "Bear Grylls överlevnadskniv"

  Comments (1)

 1. victor wrote:

  Den har gått sönder för många och den är inte särsilt bra utformad alls faktiskt…det finns bättre och billigare knivar än den där. Både Bear Grylls och Gerber har fått skämmas rejält för den där serien knivar……..köp icke

 2. Leave a comment

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
  *
  *

Om mig

Så långt tillbaks jag kan minnas har jag sysslat med friluftsliv året om och med alla möjliga inriktningar. Genom åren har jag samlat på mig en hel del kunskaper genom utbildningar men framförallt egna erfarenheter. Jag är utbildad fjällguide, skidguide och har gått ett flertal kurser anknytna till friluftsliv. Här på bloggen vill jag dela med mig av erfarenheter och tips som kan berika andras friluftsliv.

Att vara ute på naturens villkor, gärna med inslag av bushcraft- och överlevnadstekniker är något jag njuter av. Färdas gärna i en träkanot eller till fots i djupa skogar och till fjälls.

Sysslar även med Traillöpning på Traillöparen


Följ mig på Twitter! Bloggen om Friluftsliv
In English
Läs om
+Follow

Login