Login
+Follow
Login

Bushcraft på 5 minuter

By friluftsliv on 2013.11.26 In Bushcraft

Enklast beskrivet så är bushcraft att bedriva friluftsliv på naturens villkor med naturens medel.

Hittade en film från Frontier Bushcraft där de på 5 minuter har brutit ned vad det verkligen handlar om. Frontier Bushcraft bedriver bland annat kurser i bushcraft och på deras site finns mängder med bra kunskaper. Här hittar ni dit: Frontier Bushcraft.

Om du blir sugen att lära dig mer så rekommenderar jag att du läser Lars Fälts böcker och går en kurs. I Sverige har vi bland annat Svenska överlevnadssällskapet, och Nordic Bushcraft. På min facebooksida, Pangea Exploration, försöker jag lägga ut lite matnyttigt också.

0 Responses to "Bushcraft på 5 minuter"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Om mig

Så långt tillbaks jag kan minnas har jag sysslat med friluftsliv året om och med alla möjliga inriktningar. Genom åren har jag samlat på mig en hel del kunskaper genom utbildningar men framförallt egna erfarenheter. Jag är utbildad fjällguide, skidguide och har gått ett flertal kurser anknytna till friluftsliv. Här på bloggen vill jag dela med mig av erfarenheter och tips som kan berika andras friluftsliv.

Att vara ute på naturens villkor, gärna med inslag av bushcraft- och överlevnadstekniker är något jag njuter av. Färdas gärna i en träkanot eller till fots i djupa skogar och till fjälls.

Sysslar även med Traillöpning på Traillöparen


Följ mig på Twitter! Bloggen om Friluftsliv
In English
Läs om
+Follow

Login