Login
+Follow
Login

Bushcraft på vintern: Trädfällning

By friluftsliv on 2013.10.15 In Bushcraft

Vintern närmar sig och snart är det dags för ännu en vinter i skogen. Eld är ju en överlevnadsfaktor och att kunna hantera yxa och såg för att kunna få bränsle till elden är en viktig baskunskap.

winterbush

 

I detta klipp lär Paul Kirtley från Frontier Bushcraft er att välja, fälla och dela upp ett träd till bra ved. På paulkirtley.co.uk hittar Ni Pauls blogg och på frontierbushcraft.com hittar Ni annat matnyttigt inom bushcraft och kunskaper för riktigt vildmarksliv.

 

 

 

 

0 Responses to "Bushcraft på vintern: Trädfällning"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Om mig

Så långt tillbaks jag kan minnas har jag sysslat med friluftsliv året om och med alla möjliga inriktningar. Genom åren har jag samlat på mig en hel del kunskaper genom utbildningar men framförallt egna erfarenheter. Jag är utbildad fjällguide, skidguide och har gått ett flertal kurser anknytna till friluftsliv. Här på bloggen vill jag dela med mig av erfarenheter och tips som kan berika andras friluftsliv.

Att vara ute på naturens villkor, gärna med inslag av bushcraft- och överlevnadstekniker är något jag njuter av. Färdas gärna i en träkanot eller till fots i djupa skogar och till fjälls.

Sysslar även med Traillöpning på Traillöparen


Följ mig på Twitter! Bloggen om Friluftsliv
In English
Läs om
+Follow

Login