Login
+Follow
Login

Fjällräven kammar hem pris för ”best outdoor trouser” på ”Outdoor industry awards”!

By friluftsliv on 2011.12.04 In Kläder Utrustning

Fjällrävens nya byxa Keb Trouser har fått pris för bästa friluftsbyxa på outdoor industry awards. Lika populär är den bland journalisterna som hos en mängd friluftsutövare.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=WvhTF8Nd6X0]

Här har Ni en produktpresentation:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Xyz88xjAO3w]

Om du gillar Keb trouser så kommer du säkerligen gilla den lite mer vintriga Älv Trousers, en byxa väldigt lik Keb tekniskt sett fast med lite varmare material.

Älv Trousers

Slistark stretchbyxa för vandrings- och fjällturer under den kallare delen av året. Sydd i följsam fyrvägsstretch med förstärkningar över bak, knän och benslut i G-1000-väv som kan impregneras för extra skydd mot vind och väta. Ventilationsöppningar med dragkedja från låret och upp släpper ut överskottsvärme, precis som öppningarna med ”pumpeffekt” längs vaden. Två benfickor, en med dragkedja för karta och en med lock och tryckknapp. Benslut med justering och dold pjäx/känghake. Hög skärning baktill i midjan och lägre fram. Förböjda kän.

0 Responses to "Fjällräven kammar hem pris för ”best outdoor trouser” på ”Outdoor industry awards”!"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Om mig

Så långt tillbaks jag kan minnas har jag sysslat med friluftsliv året om och med alla möjliga inriktningar. Genom åren har jag samlat på mig en hel del kunskaper genom utbildningar men framförallt egna erfarenheter. Jag är utbildad fjällguide, skidguide och har gått ett flertal kurser anknytna till friluftsliv. Här på bloggen vill jag dela med mig av erfarenheter och tips som kan berika andras friluftsliv.

Att vara ute på naturens villkor, gärna med inslag av bushcraft- och överlevnadstekniker är något jag njuter av. Färdas gärna i en träkanot eller till fots i djupa skogar och till fjälls.

Sysslar även med Traillöpning på Traillöparen


Följ mig på Twitter! Bloggen om Friluftsliv
In English
Läs om
+Follow

Login