Login
+Follow
Login

Fjällräven Numbers

By friluftsliv on 2012.09.13 In Okategoriserade

Till helgen drar jag till Kebnekaise med äventyraren Johan Ernst Nilsson, det blir ett spännande miniäventyr!

Och jag passar givetvis på att ta med mig några plagg ur Fjällrävens kommande Numbers-serie för att testa och försöka att nöta på de. Kommer bli mycket intressant! Jag har tidigare sett och klämt på en jacka och en byxa ur serien och det verkar mycket lovande. I väntan på min test så kan Ni kolla in Fjällrävens film. Alltid lika inspirerande!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=p6ZSjTo0O5o]

1 Responses to "Fjällräven Numbers"

    Comments (1)

  1. Ser fram emot att höra vad du tycker om numbers

  2. Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Om mig

Så långt tillbaks jag kan minnas har jag sysslat med friluftsliv året om och med alla möjliga inriktningar. Genom åren har jag samlat på mig en hel del kunskaper genom utbildningar men framförallt egna erfarenheter. Jag är utbildad fjällguide, skidguide och har gått ett flertal kurser anknytna till friluftsliv. Här på bloggen vill jag dela med mig av erfarenheter och tips som kan berika andras friluftsliv.

Att vara ute på naturens villkor, gärna med inslag av bushcraft- och överlevnadstekniker är något jag njuter av. Färdas gärna i en träkanot eller till fots i djupa skogar och till fjälls.

Sysslar även med Traillöpning på Traillöparen


Följ mig på Twitter! Bloggen om Friluftsliv
In English
Läs om
+Follow

Login