Login
+Follow
Login

Fjällräven Polar 2013

By friluftsliv on 2012.10.29 In Okategoriserade

Fjällräven Polar är i ropet igen. Snart öppnar anmälan till 2013 års begivenhet.

Så här skriver Fjällräven om ansökan:
”Du ansöker till Fjällräven Polar genom att ladda upp en kort film eller bild tillsammans med en motivering till varför just du ska få följa med. Anmälan öppnar den 15 november och pågår till den 10 december. Under tiden samlar ditt bidrag röster och det gäller förstås att få så många röster som möjligt. Du kan bara ansöka med ett tävlingsbidrag.”

Fortsätt läsa på: http://www.fjallraven.se/friluftsliv/fjallraven-polar/om-fjallraven-polar/ansokan/

[vimeo http://vimeo.com/51446370]

0 Responses to "Fjällräven Polar 2013"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Om mig

Så långt tillbaks jag kan minnas har jag sysslat med friluftsliv året om och med alla möjliga inriktningar. Genom åren har jag samlat på mig en hel del kunskaper genom utbildningar men framförallt egna erfarenheter. Jag är utbildad fjällguide, skidguide och har gått ett flertal kurser anknytna till friluftsliv. Här på bloggen vill jag dela med mig av erfarenheter och tips som kan berika andras friluftsliv.

Att vara ute på naturens villkor, gärna med inslag av bushcraft- och överlevnadstekniker är något jag njuter av. Färdas gärna i en träkanot eller till fots i djupa skogar och till fjälls.

Sysslar även med Traillöpning på Traillöparen


Följ mig på Twitter! Bloggen om Friluftsliv
In English
Läs om
+Follow

Login