Login
+Follow
Login

Fjällräven Polar 2013

By friluftsliv on 2012.04.28 In Okategoriserade

Fjällräven Polar 2012 har precis avslutats och jakten på flest röster till 2013 års event börjar nu!

2013 ska jag med och mitt första drag är en sida på facebook, http://www.facebook.com/SendPelleToFjallravenPolar, där jag tänkte samla likes för att när tiden är inne få alla som gillat sidan att rösta på mig….

Så hälp mig redan nu. Gå in och klicka!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=iTZw8j0r7uM]

Help me to get onboard the Fjällräven Polar 2013 event! Go to http://www.facebook.com/SendPelleToFjallravenPolar and like the page. When the time comes you can vote on me!

1 Responses to "Fjällräven Polar 2013"

    Comments (1)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Om mig

Så långt tillbaks jag kan minnas har jag sysslat med friluftsliv året om och med alla möjliga inriktningar. Genom åren har jag samlat på mig en hel del kunskaper genom utbildningar men framförallt egna erfarenheter. Jag är utbildad fjällguide, skidguide och har gått ett flertal kurser anknytna till friluftsliv. Här på bloggen vill jag dela med mig av erfarenheter och tips som kan berika andras friluftsliv.

Att vara ute på naturens villkor, gärna med inslag av bushcraft- och överlevnadstekniker är något jag njuter av. Färdas gärna i en träkanot eller till fots i djupa skogar och till fjälls.

Sysslar även med Traillöpning på Traillöparen


Följ mig på Twitter! Bloggen om Friluftsliv
In English
Läs om
+Follow

Login