Login
+Follow
Login

Fjällräven Polar – Dag 2

By friluftsliv on 2012.04.12 In Okategoriserade

Dag 2 av Fjällräven Polar är snart över. Förmodligen ytterligare en fantastisk dag avverkad. I morse startade hundspannen från sjön Råstojaure efter en natts sömn ackompanjerad av ylande hundar, skönhetssömn för somliga och kanske en orolig natt för andra. Det blev tydligen en sen kväll då hundarna alltid prioriteras när man är ute med hundspann. Först ska hundarna och deras utrustning tas om hand, de ska utfodras och sen ska lägret upp och middag ätas. Utan rutin bland deltagarna kan det dra ut på tiden.

Under dagen har de passerat Kamas och fortsatt vidare till Kattuvoma där natten tillbringas. Just nu kanske det är middagsdags? Snart dags att krypa ner i sovsäcken med hundarnas ylande i bakgrunden? Låter som ljuv musik i mina öron!

Dags att vakna dag 2:
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=TR6KZhBOpbQ]

Hur tufft är det för deltagarna?
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=n6G_8jU6ZOo]

0 Responses to "Fjällräven Polar – Dag 2"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Om mig

Så långt tillbaks jag kan minnas har jag sysslat med friluftsliv året om och med alla möjliga inriktningar. Genom åren har jag samlat på mig en hel del kunskaper genom utbildningar men framförallt egna erfarenheter. Jag är utbildad fjällguide, skidguide och har gått ett flertal kurser anknytna till friluftsliv. Här på bloggen vill jag dela med mig av erfarenheter och tips som kan berika andras friluftsliv.

Att vara ute på naturens villkor, gärna med inslag av bushcraft- och överlevnadstekniker är något jag njuter av. Färdas gärna i en träkanot eller till fots i djupa skogar och till fjälls.

Sysslar även med Traillöpning på Traillöparen


Följ mig på Twitter! Bloggen om Friluftsliv
In English
Läs om
+Follow

Login