Login
+Follow
Login

Fjällrävens ryggsäck Kajka får ytterligare ett pris!

By friluftsliv on 2012.08.09 In Okategoriserade Ryggsäck Utrustning

Återigen har Fjällräven fått pris för en av sina produkter. Ryggsäcken Kajka har nu vunnit ”Gear of the show”, utsett av Outside i USA.

Tidigare har Kajka även vunnit ”Årets friluftsprodukt” (Utemagasinet) i Sverige och ”Best backpack” i Finland. Priserna talar sitt tydliga språk och tillsammans med konsumenternas feedback och att ryggsäcken säljer slut i de flesta storlekarna redan i början av augusti så är det bara att konstatera att Fjällräven gör världens bästa ryggsäck!

För att bli än mer miljövänlig så har Fjällräven bytt ut aluminiumramen och ersatt den med björk från Finland. Enligt Fjällräven så blir det minst lika tåligt och stabiliteten lika bra. Jag tror själv att ryggsäcken blir ytterligare lite följsammare då trä kan röra sig lite bättre och följa med bärarens kroppsrörelser.

Så ska man ha en riktigt bra ryggsäck som man vill kunna använda kanske resten av livet och låta den gå i arv i generationer så är Kajkan det självklara valet. Förutom en fantastisk slitstyrka så har den alla små detaljer och finurliga lösningar man kan tänkas behöva. Och ett bärsystem som slår allt!

Se filmen och känn känslan!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=XytLLa-HTnc]

1 Responses to "Fjällrävens ryggsäck Kajka får ytterligare ett pris!"

    Comments (1)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Om mig

Så långt tillbaks jag kan minnas har jag sysslat med friluftsliv året om och med alla möjliga inriktningar. Genom åren har jag samlat på mig en hel del kunskaper genom utbildningar men framförallt egna erfarenheter. Jag är utbildad fjällguide, skidguide och har gått ett flertal kurser anknytna till friluftsliv. Här på bloggen vill jag dela med mig av erfarenheter och tips som kan berika andras friluftsliv.

Att vara ute på naturens villkor, gärna med inslag av bushcraft- och överlevnadstekniker är något jag njuter av. Färdas gärna i en träkanot eller till fots i djupa skogar och till fjälls.

Sysslar även med Traillöpning på Traillöparen


Följ mig på Twitter! Bloggen om Friluftsliv
In English
Läs om
+Follow

Login