Login
+Follow
Login

Hur gör man en kniv?

By friluftsliv on 2013.05.06 In Uncategorized Utrustning

Intresserad av att tillverka din egen kniv? Det finns kurser du kan gå för att smida ditt egna blad och sen tillverka en kniv precis som du vill ha den. I den här filmen, filmad hos Gränsfors bruks, får du se hur man går till väga för att smida bladet.

Vill du läsa mer så finns en bra artikel på Dryad Bushcrafts site från just detta tillfälle när filmen gjordes. Läs här: http://www.dryadbushcraft.co.uk/bushcraft-how-to/knife-making.html

1 Responses to "Hur gör man en kniv?"

    Comments (1)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Om mig

Så långt tillbaks jag kan minnas har jag sysslat med friluftsliv året om och med alla möjliga inriktningar. Genom åren har jag samlat på mig en hel del kunskaper genom utbildningar men framförallt egna erfarenheter. Jag är utbildad fjällguide, skidguide och har gått ett flertal kurser anknytna till friluftsliv. Här på bloggen vill jag dela med mig av erfarenheter och tips som kan berika andras friluftsliv.

Att vara ute på naturens villkor, gärna med inslag av bushcraft- och överlevnadstekniker är något jag njuter av. Färdas gärna i en träkanot eller till fots i djupa skogar och till fjälls.

Sysslar även med Traillöpning på Traillöparen


Följ mig på Twitter! Bloggen om Friluftsliv
In English
Läs om
+Follow

Login