Login
+Follow
Login

LaCrosse Broadside 8″

By friluftsliv on 2011.03.20 In Kängor Utrustning

Jag har tidigare skrivit om LaCrosse Broadside, den fodrade modellen. Nu har jag testat den ofdrade 8″ modellen.

Likt de fodrade modellerna så är den ofodrade mjuk och skönt dämpad i sulan. Givetvis med Gore-Tex membran så du inte blir blöt om foten.
Känslan blir ännu bättre när du smyger i denna känga. Det blir ju en lite närmre passform utan fodret och den är även mycket skön med endast en tunn strumpa mot foten.

Rekommenderar denna känga varmt som ju faktiskt även funkar på vintern med en tjockare socka, men då kan du bli tvungen att gå upp i storlek så det bästa är ju ändå en Broadside för sommaren och en för vintern.

Bägge ska finnas på Naturkompaniet……

0 Responses to "LaCrosse Broadside 8″"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Om mig

Så långt tillbaks jag kan minnas har jag sysslat med friluftsliv året om och med alla möjliga inriktningar. Genom åren har jag samlat på mig en hel del kunskaper genom utbildningar men framförallt egna erfarenheter. Jag är utbildad fjällguide, skidguide och har gått ett flertal kurser anknytna till friluftsliv. Här på bloggen vill jag dela med mig av erfarenheter och tips som kan berika andras friluftsliv.

Att vara ute på naturens villkor, gärna med inslag av bushcraft- och överlevnadstekniker är något jag njuter av. Färdas gärna i en träkanot eller till fots i djupa skogar och till fjälls.

Sysslar även med Traillöpning på Traillöparen


Följ mig på Twitter! Bloggen om Friluftsliv
In English
Läs om
+Follow

Login