Login
+Follow
Login

Lätt och rätt hantering av ett bensinkök

By friluftsliv on 2014.03.26 In Kök

Genom åren så har jag stött på många som tycker att bensinkök verkar krångligt och en del verkar vara lite rädda för att använda ett. Men med med rätt kunskap så är det väldigt lättanvänt och oerhört effektivt.

Kolla in den här filmen där Johan Skullman, friluftsexpert och produktutvecklare, visar hur enkelt det kan vara.

0 Responses to "Lätt och rätt hantering av ett bensinkök"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Om mig

Så långt tillbaks jag kan minnas har jag sysslat med friluftsliv året om och med alla möjliga inriktningar. Genom åren har jag samlat på mig en hel del kunskaper genom utbildningar men framförallt egna erfarenheter. Jag är utbildad fjällguide, skidguide och har gått ett flertal kurser anknytna till friluftsliv. Här på bloggen vill jag dela med mig av erfarenheter och tips som kan berika andras friluftsliv.

Att vara ute på naturens villkor, gärna med inslag av bushcraft- och överlevnadstekniker är något jag njuter av. Färdas gärna i en träkanot eller till fots i djupa skogar och till fjälls.

Sysslar även med Traillöpning på Traillöparen


Följ mig på Twitter! Bloggen om Friluftsliv
In English
Läs om
+Follow

Login