Login
+Follow
Login

Mässvår

By friluftsliv on 2013.03.17 In Uncategorized

Årets friluftsmässor har redan inletts med Vildmarksmässan och ännu väntar några mässor på mässvåren.

7-10 mars i år avlöpte Vildmarksmässan med aktiviteter, föreläsningar och försäljning. Just försäljningen slog i år försäljningsrekord och jag tycker det avspeglar mässan, mer fokus på försäljning och mindre på friluftsliv. Nu var jag inte där men tidigare år tycker jag ha märkt att det är mer och mer sälj och mindre fokus på friluftsliv. Det får mig att se framåt mot dels en ny mässa, Nordic Outdoor, och dels en genuin friluftsmässa vid namn Fair Enough.

sidhuvud2013

Det ska bli mycket spännande att se vad Nordic Outdoor kan leverera och om man tittar på deras site så verkar det lovande med spännande föreläsare och intressanta aktiviteter. Och besökarna har fri tillgång till allt.

Kolla in filmen om Sveriges nya friluftsmässa:

0 Responses to "Mässvår"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Om mig

Så långt tillbaks jag kan minnas har jag sysslat med friluftsliv året om och med alla möjliga inriktningar. Genom åren har jag samlat på mig en hel del kunskaper genom utbildningar men framförallt egna erfarenheter. Jag är utbildad fjällguide, skidguide och har gått ett flertal kurser anknytna till friluftsliv. Här på bloggen vill jag dela med mig av erfarenheter och tips som kan berika andras friluftsliv.

Att vara ute på naturens villkor, gärna med inslag av bushcraft- och överlevnadstekniker är något jag njuter av. Färdas gärna i en träkanot eller till fots i djupa skogar och till fjälls.

Sysslar även med Traillöpning på Traillöparen


Följ mig på Twitter! Bloggen om Friluftsliv
In English
Läs om
+Follow

Login