Login
+Follow
Login

Mer om isolering

By friluftsliv on 2012.12.19 In Okategoriserade

Haglöfs fortsätter att dela med sig om deras kunskaper kring isolering.

20121219-084557.jpg

Här ett klipp som handlar om vad du ska tänka på när du ska sova i sovsäck. Finns många bra knep för att hålla värmen. Min favorit är att koka vatten, hälla i en Nalgeneflaska, stoppa den i en socka och ta den med i sovsäcken. Då har man nåt varmt i säcken hela natten och vatten att dricka till morgonen.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=K7mGKaDLTBk]

1 Responses to "Mer om isolering"

    Comments (1)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Om mig

Så långt tillbaks jag kan minnas har jag sysslat med friluftsliv året om och med alla möjliga inriktningar. Genom åren har jag samlat på mig en hel del kunskaper genom utbildningar men framförallt egna erfarenheter. Jag är utbildad fjällguide, skidguide och har gått ett flertal kurser anknytna till friluftsliv. Här på bloggen vill jag dela med mig av erfarenheter och tips som kan berika andras friluftsliv.

Att vara ute på naturens villkor, gärna med inslag av bushcraft- och överlevnadstekniker är något jag njuter av. Färdas gärna i en träkanot eller till fots i djupa skogar och till fjälls.

Sysslar även med Traillöpning på Traillöparen


Följ mig på Twitter! Bloggen om Friluftsliv
In English
Läs om
+Follow

Login