Login
+Follow
Login

Naturkompaniets ”Magasinsjakten 2012”

By friluftsliv on 2012.04.20 In Okategoriserade

Imorgon den 21/4-2012 kl. 08.00 släpps kartan med alla koordinater till Narurkompaniets magasinsjakt. På 65 platser runt om i landet så finns det ett vattentätt kartfodral med bl.a. den nya katalogen och ett presentkort laddat med 500kr!

På en plats så kommer det finnas ett helt läger med prylar där de som hittar till koordinaten får välja fritt bland alla grejer.


Jag har själv varit ute och placerat ut en gömma och min 3-åriga son hjälpte glatt till. Det var ett spännande litet äventyr att få ut gömman, för min son var det ett stort äventyr och för er som imorgon kommer att vara ute och leta efter gömmorna kommer det nog bli ännu mer spännande.

 

 

 

Här kan Ni se Naturkompaniets trailer för magasinsjakten. Lycka till!
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=yghpxAWtEgI]

1 Responses to "Naturkompaniets ”Magasinsjakten 2012”"

    Comments (1)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Om mig

Så långt tillbaks jag kan minnas har jag sysslat med friluftsliv året om och med alla möjliga inriktningar. Genom åren har jag samlat på mig en hel del kunskaper genom utbildningar men framförallt egna erfarenheter. Jag är utbildad fjällguide, skidguide och har gått ett flertal kurser anknytna till friluftsliv. Här på bloggen vill jag dela med mig av erfarenheter och tips som kan berika andras friluftsliv.

Att vara ute på naturens villkor, gärna med inslag av bushcraft- och överlevnadstekniker är något jag njuter av. Färdas gärna i en träkanot eller till fots i djupa skogar och till fjälls.

Sysslar även med Traillöpning på Traillöparen


Följ mig på Twitter! Bloggen om Friluftsliv
In English
Läs om
+Follow

Login