Login
+Follow
Login

Naturkompaniets skattjakt 2013

By friluftsliv on 2013.10.08 In Uncategorized

Om 10 dagar är det dags för skattjakt! Ja, då drar Naturkompaniet igång sin skattjakt för tredje året i rad.

skattjakt

Kul idé för att få ut folk i skogarna och i år kan det verkligen löna sig. 70 skatter med 1000kr i presentkort i varje skatt, plus lite annat smått och gott. Den 18 oktober kl. 19 drar det igång. Vid gryningen förlorar presentkorten sitt värde!

På instagram kan du följa tävlingen i bild under hashtaggen: #skattjakt365 och på http://www.skattjakt365.se/ hittar du all info samt där öppnas kartan när det är dags.

1 Responses to "Naturkompaniets skattjakt 2013"

    Comments (1)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Om mig

Så långt tillbaks jag kan minnas har jag sysslat med friluftsliv året om och med alla möjliga inriktningar. Genom åren har jag samlat på mig en hel del kunskaper genom utbildningar men framförallt egna erfarenheter. Jag är utbildad fjällguide, skidguide och har gått ett flertal kurser anknytna till friluftsliv. Här på bloggen vill jag dela med mig av erfarenheter och tips som kan berika andras friluftsliv.

Att vara ute på naturens villkor, gärna med inslag av bushcraft- och överlevnadstekniker är något jag njuter av. Färdas gärna i en träkanot eller till fots i djupa skogar och till fjälls.

Sysslar även med Traillöpning på Traillöparen


Följ mig på Twitter! Bloggen om Friluftsliv
In English
Läs om
+Follow

Login