Login
+Follow
Login

Nordic Outdoor 2014

By friluftsliv on 2014.03.21 In Uncategorized

Idag började årets äventyrsmässa, Nordic Outdoor, i Göteborg. Med mer äventyr och aktiviteter lockar denna mässa mer än den lite större Vildmarksmässan. Förra året var Nordic outdoor bra, i år lutar det åt att den är ännu bättre! Imorgon blir det ett besök.

image

Idag inledde man med highlining mellan Gothia tiders, spännande! Kolla filmklippet!

Och här ett filmklipp om mässan:

0 Responses to "Nordic Outdoor 2014"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Om mig

Så långt tillbaks jag kan minnas har jag sysslat med friluftsliv året om och med alla möjliga inriktningar. Genom åren har jag samlat på mig en hel del kunskaper genom utbildningar men framförallt egna erfarenheter. Jag är utbildad fjällguide, skidguide och har gått ett flertal kurser anknytna till friluftsliv. Här på bloggen vill jag dela med mig av erfarenheter och tips som kan berika andras friluftsliv.

Att vara ute på naturens villkor, gärna med inslag av bushcraft- och överlevnadstekniker är något jag njuter av. Färdas gärna i en träkanot eller till fots i djupa skogar och till fjälls.

Sysslar även med Traillöpning på Traillöparen


Följ mig på Twitter! Bloggen om Friluftsliv
In English
Läs om
+Follow

Login