Login
+Follow
Login

Nordic Outdoor är igång!

By friluftsliv on 2013.05.03 In Uncategorized

Idag drog den första upplagan av Nordic Outdoor igång. Länge har Vildmarksmässan i Stockholm varit den ledande mässan för outdoor i Sverige men nu får den äntligen lite konkurrens av en mässa som jag tror kan komma att ta  över mer och mer.

nordicoutdoor

Mässan är både inriktad på traditionell utställning men än del som tar stor plats är prova på aktiviteter. Mässan har till och med tagit över delar av grannen Valhallabadet där du bland annat kan paddla kajak, dessutom kommer boulder-sm gå av stapeln på mässan. Mässan invigdes idag med att Said Belhaj klättrade upp för hela Gothia Towers. 78 meter stål och glas!

Här kommer en kort film där Said klättrar Gothia Towers:

0 Responses to "Nordic Outdoor är igång!"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Om mig

Så långt tillbaks jag kan minnas har jag sysslat med friluftsliv året om och med alla möjliga inriktningar. Genom åren har jag samlat på mig en hel del kunskaper genom utbildningar men framförallt egna erfarenheter. Jag är utbildad fjällguide, skidguide och har gått ett flertal kurser anknytna till friluftsliv. Här på bloggen vill jag dela med mig av erfarenheter och tips som kan berika andras friluftsliv.

Att vara ute på naturens villkor, gärna med inslag av bushcraft- och överlevnadstekniker är något jag njuter av. Färdas gärna i en träkanot eller till fots i djupa skogar och till fjälls.

Sysslar även med Traillöpning på Traillöparen


Följ mig på Twitter! Bloggen om Friluftsliv
In English
Läs om
+Follow

Login