Login
+Follow
Login

Norrlandsgatan Functional Winter Week 2012

By friluftsliv on 2012.11.14 In Okategoriserade

På Norrlandsgatan i Stockholm ligger det en hel del ”brand stores”, butiker som bara huserar ett varumärke, som tillgodoser många kunder med bra produkter till bl.a. vandring, skidåkning, klättring, löpning och andra friluftsaktiveter.

Nu har de gjort gemensam sak och dragit igång Norrlandsgatan Functional Winter Week som än mer ska stärka Norrlandsgatans roll som den gata som kan ge allt du kan tänkas behöva. Tillsammans med PR-byrån Mandel har Haglöfs, Hestra, Houdini, Norrøna och Salomon slutit upp för detta event. Veckan är fylld med aktiviteter, workshops, kända profiler, tävlingar och mingel i respektive butik.

15-18 November pågår det…

0 Responses to "Norrlandsgatan Functional Winter Week 2012"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Om mig

Så långt tillbaks jag kan minnas har jag sysslat med friluftsliv året om och med alla möjliga inriktningar. Genom åren har jag samlat på mig en hel del kunskaper genom utbildningar men framförallt egna erfarenheter. Jag är utbildad fjällguide, skidguide och har gått ett flertal kurser anknytna till friluftsliv. Här på bloggen vill jag dela med mig av erfarenheter och tips som kan berika andras friluftsliv.

Att vara ute på naturens villkor, gärna med inslag av bushcraft- och överlevnadstekniker är något jag njuter av. Färdas gärna i en träkanot eller till fots i djupa skogar och till fjälls.

Sysslar även med Traillöpning på Traillöparen


Följ mig på Twitter! Bloggen om Friluftsliv
In English
Läs om
+Follow

Login