Login
+Follow
Login

Nytt i höst!

By friluftsliv on 2011.08.04 In Kläder Okategoriserade

Har tjuvkikat på lite nya grejer från Fjällräven. Ser verkligen fram emot höstens sortiment, det kommer verkligen många fina plagg! Nedan ser ni Canada shirt, Torp sweater och en ny fin dunjacka i G-1000. Finns i butik i höst. Me like!

20110626-163929.jpg

20110626-164016.jpg

20110626-164038.jpg

0 Responses to "Nytt i höst!"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Om mig

Så långt tillbaks jag kan minnas har jag sysslat med friluftsliv året om och med alla möjliga inriktningar. Genom åren har jag samlat på mig en hel del kunskaper genom utbildningar men framförallt egna erfarenheter. Jag är utbildad fjällguide, skidguide och har gått ett flertal kurser anknytna till friluftsliv. Här på bloggen vill jag dela med mig av erfarenheter och tips som kan berika andras friluftsliv.

Att vara ute på naturens villkor, gärna med inslag av bushcraft- och överlevnadstekniker är något jag njuter av. Färdas gärna i en träkanot eller till fots i djupa skogar och till fjälls.

Sysslar även med Traillöpning på Traillöparen


Följ mig på Twitter! Bloggen om Friluftsliv
In English
Läs om
+Follow

Login