Login
+Follow
Login

Outdrr – Blog network

By friluftsliv on 2012.11.16 In Okategoriserade

Outdrr är ett nätverk som vill samla ihop och sprida bra outdoorblogggar. Ett bra initiativ tycker jag och tror det kan bli mycket bra.

Med Friluftsliv 2.0 är jag en av de utvalda bloggarna på Outdrr och gemensamt har vi önskan att lära ut och sprida friluftslivets budskap. Nu kan vi lätt nås via ett gemensamt nätverk.

Outdrr.com är inte färdig för lansering riktigt ännu men missa inte Outdrr på Facebook, där du redan nu hittar massor med inspiration! Klicka på like så missar du inget!

Http://www.facebook.com/outdrr

0 Responses to "Outdrr – Blog network"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Om mig

Så långt tillbaks jag kan minnas har jag sysslat med friluftsliv året om och med alla möjliga inriktningar. Genom åren har jag samlat på mig en hel del kunskaper genom utbildningar men framförallt egna erfarenheter. Jag är utbildad fjällguide, skidguide och har gått ett flertal kurser anknytna till friluftsliv. Här på bloggen vill jag dela med mig av erfarenheter och tips som kan berika andras friluftsliv.

Att vara ute på naturens villkor, gärna med inslag av bushcraft- och överlevnadstekniker är något jag njuter av. Färdas gärna i en träkanot eller till fots i djupa skogar och till fjälls.

Sysslar även med Traillöpning på Traillöparen


Följ mig på Twitter! Bloggen om Friluftsliv
In English
Läs om
+Follow

Login