Login
+Follow
Login

Outdrr TV

By friluftsliv on 2014.05.02 In Allmänt Bushcraft Uncategorized

En spännande nyhet som nu lanseras från bloggnätverket Outdrr.com är Outdrr TV som i dagarna spelas in uppe i Skuleskogens nationalpark i Höga kusten.

outdrrlogo

För mig som gärna rör mig i naturen och gärna använder mig av vad naturen kan erbjuda så är det extra spännande då de första avsnitten kommer att handla mycket om bushcraft. Johan Forsberg från Nordic Bushcraft kommer att vara programledare och första avsnittet kommer att lanseras redan i Juni med Youtube som lanseringskanal.

Kanske kommer det att bli lite som på nedanstående film? Men med än mer nyttigt innehåll.

Så håll utkik, det här kommer bli intressant och lärorikt!

0 Responses to "Outdrr TV"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Om mig

Så långt tillbaks jag kan minnas har jag sysslat med friluftsliv året om och med alla möjliga inriktningar. Genom åren har jag samlat på mig en hel del kunskaper genom utbildningar men framförallt egna erfarenheter. Jag är utbildad fjällguide, skidguide och har gått ett flertal kurser anknytna till friluftsliv. Här på bloggen vill jag dela med mig av erfarenheter och tips som kan berika andras friluftsliv.

Att vara ute på naturens villkor, gärna med inslag av bushcraft- och överlevnadstekniker är något jag njuter av. Färdas gärna i en träkanot eller till fots i djupa skogar och till fjälls.

Sysslar även med Traillöpning på Traillöparen


Följ mig på Twitter! Bloggen om Friluftsliv
In English
Läs om
+Follow

Login