Login
+Follow
Login

Passionerade kanotister med hjärtat i vildmarken

By friluftsliv on 2013.07.18 In Kanot

Jag gillar vad jag kallar för genuint friluftsliv, friluftsliv som kräver ganska små resurser och där mycket hämtas ur naturen. Att färdas på naturens villkor är vad det handlar om och att upptäcka naturen tillsammans med naturen.

sanborn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Killarna på Sanborn Canoe Co. och jag gillar ungefär samma saker och har en passion för det vi håller på med.

Kolla in deras kortdokumentär och få en inblick i deras passion. Och missa inte att kolla in deras mycket fina paddlar med mera på: http://www.sanborncanoe.com

0 Responses to "Passionerade kanotister med hjärtat i vildmarken"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Om mig

Så långt tillbaks jag kan minnas har jag sysslat med friluftsliv året om och med alla möjliga inriktningar. Genom åren har jag samlat på mig en hel del kunskaper genom utbildningar men framförallt egna erfarenheter. Jag är utbildad fjällguide, skidguide och har gått ett flertal kurser anknytna till friluftsliv. Här på bloggen vill jag dela med mig av erfarenheter och tips som kan berika andras friluftsliv.

Att vara ute på naturens villkor, gärna med inslag av bushcraft- och överlevnadstekniker är något jag njuter av. Färdas gärna i en träkanot eller till fots i djupa skogar och till fjälls.

Sysslar även med Traillöpning på Traillöparen


Följ mig på Twitter! Bloggen om Friluftsliv
In English
Läs om
+Follow

Login