Login
+Follow
Login

Peter Persson går på walkabout

By friluftsliv on 2013.01.09 In Expedition

I drygt tre veckor har Peter Persson utforskat de vildaste delarna av Tasmanien. Tidigare har han utforskat flera platser med kanot men den här gången handlade det mest att ta sig fram till fots med lätt packning.

Tasmanien_small_banner
Nu är han hemma och i denna trailer får vi ett smakprov om vad det handlade om. Framåt mars kommer vi att få se mer.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=QY2u3Hl5KFc]

Mer om Peter Persson på: www.inivildmarken.se

0 Responses to "Peter Persson går på walkabout"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Om mig

Så långt tillbaks jag kan minnas har jag sysslat med friluftsliv året om och med alla möjliga inriktningar. Genom åren har jag samlat på mig en hel del kunskaper genom utbildningar men framförallt egna erfarenheter. Jag är utbildad fjällguide, skidguide och har gått ett flertal kurser anknytna till friluftsliv. Här på bloggen vill jag dela med mig av erfarenheter och tips som kan berika andras friluftsliv.

Att vara ute på naturens villkor, gärna med inslag av bushcraft- och överlevnadstekniker är något jag njuter av. Färdas gärna i en träkanot eller till fots i djupa skogar och till fjälls.

Sysslar även med Traillöpning på Traillöparen


Följ mig på Twitter! Bloggen om Friluftsliv
In English
Läs om
+Follow

Login