Login
+Follow
Login

Ryggsäck – Fjällräven Långfärd

By friluftsliv on 2012.10.23 In Ryggsäck Utrustning

En ny ryggsäck från Fjällräven har nu kommit ut i butik. Ryggsäcken heter Långfärd och är som namnet antyder en skridskosäck.

Ryggsäcken påminner om deras ryggsäck Bergen till utseendet men är gjord i G-1000 och har förstås alla tänkbara funktioner som är anpassade för långfärdsskridskoåkning. Den har förstås en vattentät packpåse, grenrem och fångrem till säkerhetslinan. En bra funktion är att allt detta går att plocka bort så det blir en mer renodlad friluftsryggsäck.
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=9heEetK8nMk]

0 Responses to "Ryggsäck – Fjällräven Långfärd"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Om mig

Så långt tillbaks jag kan minnas har jag sysslat med friluftsliv året om och med alla möjliga inriktningar. Genom åren har jag samlat på mig en hel del kunskaper genom utbildningar men framförallt egna erfarenheter. Jag är utbildad fjällguide, skidguide och har gått ett flertal kurser anknytna till friluftsliv. Här på bloggen vill jag dela med mig av erfarenheter och tips som kan berika andras friluftsliv.

Att vara ute på naturens villkor, gärna med inslag av bushcraft- och överlevnadstekniker är något jag njuter av. Färdas gärna i en träkanot eller till fots i djupa skogar och till fjälls.

Sysslar även med Traillöpning på Traillöparen


Följ mig på Twitter! Bloggen om Friluftsliv
In English
Läs om
+Follow

Login