Login
+Follow
Login

Sätt upp din egen Lavvu

By friluftsliv on 2013.01.25 In Tält

Att bo i Lavvu eller kåta är inget nytt men blir allt populärare. Nuförtiden finns det ju en uppsjö tillverkare att välja på om man vill köpa en färdig konstruktion, alltifrån lättviktsmodeller till mer bastanta lösningar med exempelvis kamin.

Men det är inte särskilt svårt att sätta upp en egen med material ur skogen. Se filmen för en instruktion.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ZZqYLRnohAg]

0 Responses to "Sätt upp din egen Lavvu"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Om mig

Så långt tillbaks jag kan minnas har jag sysslat med friluftsliv året om och med alla möjliga inriktningar. Genom åren har jag samlat på mig en hel del kunskaper genom utbildningar men framförallt egna erfarenheter. Jag är utbildad fjällguide, skidguide och har gått ett flertal kurser anknytna till friluftsliv. Här på bloggen vill jag dela med mig av erfarenheter och tips som kan berika andras friluftsliv.

Att vara ute på naturens villkor, gärna med inslag av bushcraft- och överlevnadstekniker är något jag njuter av. Färdas gärna i en träkanot eller till fots i djupa skogar och till fjälls.

Sysslar även med Traillöpning på Traillöparen


Följ mig på Twitter! Bloggen om Friluftsliv
In English
Läs om
+Follow

Login