Login
+Follow
Login

Snart är Eco-Trail jacket här från Fjällräven!

By friluftsliv on 2011.07.20 In Kläder Utrustning

Först massiv marknadsföring, sen ett litet misstag i fabriken. Jackan drogs tillbaka men snart kommer den…

Revolutionerande inom skaljackor? Det är mycket möjligt!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=WKrWaRfs9bw]

0 Responses to "Snart är Eco-Trail jacket här från Fjällräven!"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Om mig

Så långt tillbaks jag kan minnas har jag sysslat med friluftsliv året om och med alla möjliga inriktningar. Genom åren har jag samlat på mig en hel del kunskaper genom utbildningar men framförallt egna erfarenheter. Jag är utbildad fjällguide, skidguide och har gått ett flertal kurser anknytna till friluftsliv. Här på bloggen vill jag dela med mig av erfarenheter och tips som kan berika andras friluftsliv.

Att vara ute på naturens villkor, gärna med inslag av bushcraft- och överlevnadstekniker är något jag njuter av. Färdas gärna i en träkanot eller till fots i djupa skogar och till fjälls.

Sysslar även med Traillöpning på Traillöparen


Följ mig på Twitter! Bloggen om Friluftsliv
In English
Läs om
+Follow

Login