Login
+Follow
Login

Utefest – en festival för friluftsliv

By friluftsliv on 2014.05.09 In Allmänt

Det senaste åren har det ploppat upp ett flertal event med utgångspunkt på och kring Skuleberget i Höga kusten. En starkt drivande kraft är Jerry Engström som dragit igång bl.a. Höga Kusten Hike, Höga Kusten Winter Classic, Höga Kusten Trail och nu drar Utefest igång, den 12-14 september närmare bestämt.

header

Utemagasinet, Naturkompaniet och Friluftsbyn slår sina påsar ihop och startar en tredagarsfestival där man ska hålla kurser, föreläsningar och massor av provapåaktiviteter. Matlagningskurser, fotokurser, friluftsskola, klättring mm. mm.

De utlovar inspirerande förläsningar från Sveriges främsta äventyrare och man vill locka alla med en koppling till friluftslivet. Håll ögona på http://www.utefest.se för mer information.

0 Responses to "Utefest – en festival för friluftsliv"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Om mig

Så långt tillbaks jag kan minnas har jag sysslat med friluftsliv året om och med alla möjliga inriktningar. Genom åren har jag samlat på mig en hel del kunskaper genom utbildningar men framförallt egna erfarenheter. Jag är utbildad fjällguide, skidguide och har gått ett flertal kurser anknytna till friluftsliv. Här på bloggen vill jag dela med mig av erfarenheter och tips som kan berika andras friluftsliv.

Att vara ute på naturens villkor, gärna med inslag av bushcraft- och överlevnadstekniker är något jag njuter av. Färdas gärna i en träkanot eller till fots i djupa skogar och till fjälls.

Sysslar även med Traillöpning på Traillöparen


Följ mig på Twitter! Bloggen om Friluftsliv
In English
Läs om
+Follow

Login